Heerlijke werkplek dankzij PK Interieurbouw

Door: Matthijs Boeser - Embedded Value/Consultant strategie

Voor mijn werk als zelfstandig consultant had ik thuis behoefte aan een goede werkkamer met een ruim bureau en degelijke archiefkasten. Mijn idee was dat ik die kamer zelf wel zou inrichten, maar vanwege de drukke werkzaamheden kwam dat er niet van. Samen met Pieter heb ik idee├źn uitgewerkt en materialen uitgezocht, waarna hij die in gedetailleerde tekeningen heeft verwerkt.Twee maanden later was dit het prachtige resultaat.

Duur?
Natuurlijk kost een inrichting als deze meer dan zelfbouwkasten van een meubelketen. Maar afgezet tegen kwaliteitsmeubels van duurdere fabrikanten ben je absoluut voordeliger uit. En dan heb je wel iets dat precies pas is, naar eigen idee en smaak. Daarbij komen een perfecte afwerking en een kwaliteit die een leven lang meekan. De kwaliteit van Pieter Korsuize geldt niet alleen het eindproduct, maar ook zijn werkwijze.

Mijn ervaring
is dat hij zijn afspraken nakomt, geen onverwacht meerwerk en binnen de afgesproken tijdspanne. Bijna jammer dat het werk klaar is. Gelukkig hebben we nog een hoek in een slaapkamer die zich prima leent voor een bijzondere oplossing.
Het idee daarvoor moet nog worden ingevuld; de maker staat al vast: PK Interieurbouw.